Wij helpen je
op weg!
12  oktober 2015

Startersevent West-Friesland

Noord Holland, Zwaagdijk-Oost

Leer in één avond hoe je succesvol kan starten als ondernemer

         

Hoe haal ik meer uit de markt?
Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
Hoe ziet een goed ondernemingsplan er uit?
Wat zijn de mogelijkheden van lease en financiering?

Rabobank West-Friesland organiseert voor de tweede keer het Startersevent West-Friesland. Na het grote succes van de eerste editie zetten we in oktober onze deuren weer wijd open voor ondernemend West-Friesland. Ikwordzzper.nl, Rabobank West-Friesland en vele anderen presenteren zich met lezingen en stands aan de oriënterende en net gestarte zzp-er. Je bent van harte uitgenodigd!

Workshops

Tijdens het event zullen diverse workshops worden gegeven, zo verteld Martijn Pennekamp hoe hij zijn platform ikwordzzper.nl binnen 3 jaar heeft laten groeien naar 800.000 bezoekers per jaar "zonder" daarvoor veel budget voor uit te geven. Hij leert je de fijne kneepjes van het online verleiden van jouw klant.

Tijdstip
Het Startersevent West-Friesland vindt plaats op maandag 12 oktober in het Rabobankkantoor aan de Graanmarkt 1 in Zwaagdijk-Oost.

Inloop van 19:00 tot 19:20 uur, de workshops starten om 19.30 uur. Het Startersevent wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden
Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor dit Startersevent.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank West-Friesland.

Partners

Rabobank

Rabobank Waterland en Omstreken organiseert regelmatig evenementen voor haar leden en klanten. Ook zijn wij als sponsor bij veel projecten en evenementen betrokken. In de activiteitenkalender ziet u wanneer wij elkaar kunnen ontmoeten.

Naar website

Interpolis

Interpolis is de verzekeraar voor ondernemers. Ons motto is: "Alles verzekeren is geen oplossing".

Naar website

Starten.nl

Wil jij ook starten met een eigen onderneming? Met Starten.nl krijg je direct de antwoorden die je nodig hebt om succesvol van start te gaan.

Naar website