Wij helpen je
op weg!
         

Over ons

Wie zijn wij?

Martijn Pennekamp
Startersevenement.nl is mijn initiatief, als bedrijvenadviseur van een bank en oprichter van starten.nl en ikwordzzper.nl heb ik met mijn netwerk de afgelopen jaren duizenden startende ondernemers op weg geholpen naar een succesvolle start. Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Samen start je sterker!

Missie
Mijn missie is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende ondernemers. Het doel is om startende ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken, valkuilen te vermijden en weten waar je aan toe bent.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor startende ondernemers.

Samenwerking
Mijn doel is om het netwerk te laten groeien met behulp van mijn team, lokale en landelijke partners.
 
Aansluiten als ondernemer?
Indien je onze initiatieven wilt steunen en je gebruik wilt maken van de vele voordelen van onze partners, word dan lid van het Ondernemerscollectief. Je steunt hiermee o.a. Stichting ALS Nederland en profiteert van steeds meer kortingen op producten en diensten die voor jou als startende ondernemer interessant zijn.  

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met mij via de contactpagina.

Met ondernemende groet,

Martijn Pennekamp

Ons team bestaat uit:

Joeri Goede

Joeri is onze startersadviseur en is als adviseur betrokken bij onze concepten. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om fysieke 'startersevents'. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel.          


Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van diverse platformen voor (startende) ondernemers, welke in 2010 zijn ontstaan vanuit zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl. Zijn opgedane praktijkervaring gebruikt hij om andere ondernemingen te helpen met hun online propositie.


Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.


Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing en communicatie specialist. Melanie zorgt dat onze marketingactiviteiten in goede banen worden geleid. Verder houdt ze onze socialmediakanalen in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.Colinda Mol

Colinda is onze enige echte ZZP Boekhoudbundel coördinator. Ze koppelt boekhoudkantoren uit ons netwerk aan startende ondernemers en zorgt dat het Boekhoudbundel platform bijgehouden wordt. Omdat Colinda een bancaire- en boekhoudkundige achtergrond heeft voelt ze zich als een vis in het water bij ons team.

 

 

agenda

Data ophalen ...