Wij helpen je
op weg!
         

Over ons

Wie zijn wij?

Startersevenement.nl is een initiatief van Starten.nl en ikwordzzper.nl. Via deze platformen worden duizenden startende ondernemers op weg geholpen naar een succesvolle start. Samen start je sterker!

Onze missie

Onze missie is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor oriënterende en startende ondernemers. Het doel is om startende ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken, valkuilen te vermijden en weten waar je aan toe bent.

Samenwerking

Ons doel is om ons netwerk te laten groeien met behulp van lokale en landelijke partners. Door startersevenementen te organiseren hopen we de informatievoorziening rondom het starten met een eigen bedrijf te verbeteren. Geïnteresseerd in, of benieuwd naar ons? Neem dan contact op met ons via onderstaande mogelijkheden.

Ons team

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij concepten zoals Starten.nl, ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Ook is hij initiatiefnemer van Het Startersloket. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om startersevenementen. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

joeri@startersloket.nl | 0228 - 755 828

Martijn Pennekamp

Martijn is initiatiefnemer van dit platform. Alweer zeven jaar geleden startte hij als zzp'er met zijn eerste startersplatform ikwordzzper.nl, naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

info@ikwordzzper.nl | 0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Zij is onze specialist als het gaat om vraagstukken bij (startende) ondernemers en staat hen graag te woord. Met een achtergrond in verzekeringen en de Kamer van Koophandel weet zij starters te adviseren en hun vragen te beantwoorden. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen met Joeri en Martijn.

janneke@startersloket.nl| 0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Starten.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

frank@horecacollectief.nl | 0228 - 755 828

Marijke Adema

Marijke is onze redacteur en contentmanager. Dankzij haar journalistieke achtergrond weet zij onze platformen up-to-date te houden met nieuws, blogs, kennisartikelen en downloads. Zij schrijft met name nieuwe content om ondernemers beter op weg te helpen. Daarnaast helpt zij onze partners bij het invullen van content.

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt onze marketingactiviteiten en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt voor ons onder andere de contentstrategieën van onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

Colinda Mol

Colinda is een administratieve duizendpoot en is ons commercieel medewerker. Colinda is een kei in het coördineren van onze administratie en die van andere platformen zoals de ZZP Boekhoudbundel. Ook verzorgt Colinda de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Dankzij haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team!

agenda

Data ophalen ...