Wij helpen je
op weg!
07  februari 2018

Startersevenement regio Waterland

Burggolf, Golfresort De Purmer, Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer

         

Rabobank Waterland en Omstreken, Gemeente Purmerend, Gemeente Beemster, Interpolis en Starten.nl organiseren hét gratis startersevenement voor de regio Waterland. Samen zetten zij de deuren wijd open voor oriënterende starters en net gestarte ondernemers. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren. Wil je weten wie de winnaar is van de Startersprijs van Rabobank Waterland en Omstreken? Aan het begin van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt!

Je bent van harte uitgenodigd!


Datum en locatie

Woensdag 7 februari 2018
BurgGolf, Golfresort De Purmer: Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Programma

 • 18:45 uur       Inloop
 • 19:15 uur       Welkom
 • 19:20 uur       Inspirerend interview met drie ondernemers en uitreiking Rabobank Startersprijs
 • 19:30 uur       Inloopmoment startersevenement
 • 19:50 uur       Opening door wethouders Harry Rotgans Gemeente Purmerend en Dick Butter Gemeente Beemster
 • 20:00 uur       Workshopronde 1
 • 20:40 uur       Pauze en netwerkcafé
 • 21:05 uur       Workshopronde 2
 • 21:45 uur       Netwerkcafé
 • 22:30 uur       Einde

Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en raak in gesprek met andere startende ondernemers.

Workshops

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Nieuwsgierig welke workshops je kunt volgen?  Maak een keuze uit onderstaande workshops en meld je aan.

Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Tijdens deze interactieve workshop van Rabobank Waterland en Omstreken ga je aan de slag met het Business Model Canvas, een vorm van een ondernemingsplan. Aan de hand van negen bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is. Bovendien krijg je inzicht in hoe je nieuwe bedrijfsactiviteiten het best kunt oppakken en of ze ook rendabel zijn.

Goede start met belastingen en uurtarief!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. En hoe bepaal je nu een goed uurtarief? Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap en laat hij zien hoe je je uurtarief kunt vaststellen. Je krijgt informatie over btw en inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist. Martijn Pennekamp neemt jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan.

Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken of verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.

Ronde 1
Workshop 1 - Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Workshop 2 - Goede start met belastingen en uurtarief!

Ronde 2
Workshop 3 - Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Workshop 4 - Loop jij als startende ondernemer risico’s? 

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops. Wil je ook aangeven of je bij de uitreiking van de Startersprijs aanwezig bent? Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Waterland en Omstreken.

Let op: maar één optie selecteren bij het kiezen van de workshops!

BurgGolf daghap

Wil je vóór het evenement snel een hapje eten? Dat kan in BurgGolf’s restaurant Magnolia’s! Er is voor deze avond een speciale daghap voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt kiezen uit:

Menu 1: biefstuk met groenten, frietjes en een keuze uit pepersaus, rode wijnsaus of kruidenboter: € 19,-
Menu 2: kabeljauw met groenten, frietjes en witte wijnsaus: € 22,-
Menu 3: truffelrisotto met paddenstoelensaus: € 17,50

Meld je hier wel vooraf voor aan via r.vanderlinde@burggolf.nl.
Geef in je mail aan hoe laat je wilt eten en voor welk menu je kiest. Eet smakelijk!

 

Inschrijven

Bedrijfsnaam:
Branche
Contactpersoon:
Adres:
Postcode/Woonplaats:
E-mailadres:
Kies hier jouw workshop(s):
Workshop 1 en 3
Workshop 1 en 4
Workshop 2 en 3
Workshop 2 en 4
Ik ben aanwezig bij de uitreiking van de Startersprijs
Opmerkingen:

Partners

Rabobank Waterland en Omstreken

Rabobank Waterland en Omstreken is actief en betrokken in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Een bank die verbindt met hoofd, hart en handen.

Naar website

Gemeente Purmerend

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Purmerend? Informeer naar  bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Naar website

Gemeente Beemster

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Beemster? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Naar website

Starten.nl

Wil jij ook starten met een eigen onderneming? Met Starten.nl krijg je direct de antwoorden die je nodig hebt om succesvol van start te gaan.

Naar website

Startersloket

Het Startersloket is een initiatief van Joeri Goede (starten.nl) en Martijn Pennekamp (ikwordzzper.nl). Het Startersloket is in het leven geroepen om startende ondernemers in de kop van Noord-Holland beter voorbereid te laten starten.

Interpolis

Interpolis is de verzekeraar voor ondernemers. Ons motto is: "Alles verzekeren is geen oplossing".

Naar website

PRO

Verbeteren van het ondernemers- klimaat in de Purmerendse Regio door middel van collectieve belangenbehartiging, netwerken en kennis overdracht. Wil je meer weten over de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), bezoek dan de website.

Naar website

Beemster Ondernemer

Met meer dan honderd leden zijn wij een bruisende en actieve organisatie. Wij bieden alle ondernemers die wonend, werkend of actief zijn in de Beemster veel mogelijkheden tot netwerken.

Wij komen op verschillende manieren op voor de belangen van onze leden en organiseren onder andere netwerkborrels, bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten in informele sfeer. Onze ledenvergadering vindt twee keer per jaar plaats.

Op de website vindt je uitgebreide informatie over onze vereniging, het bestuur en onze activiteiten.

Naar website

agenda

Data ophalen ...