Wij helpen je
op weg!
16  mei 2018

Startersevenement Amersfoort

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer

         

Rabobank Amersfoort Eemland organiseert het startersevenement voor de regio Amersfoort. Rabobank zet samen met Interpolis, Tellow, De Unieke Ondernemer en starten.nl haar deuren wijd open voor (oriënterende) starters. Tijdens deze avond staan informeren, inspireren en netwerken centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik mij online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?
 • Hoe haal ik meer uit mijn netwerk?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Daarnaast neem je deel aan een interactieve mastermind sessie van 60 minuten. Leg verbindingen voor de toekomst en stel je vragen aan de aanwezigen experts.

Locatie

Het startersevenement Amersfoort vindt plaats op woensdag 16 mei op de locatie van Rabobank Amersfoort Eemland: Computerweg 12L, 3821 AB Amersfoort

Programma

 • 18:30 uur       Inloop
 • 19:00 uur       Plenaire opening
 • 19:15 uur       Start eerste ronde workshops of mastermind sessie
 • 20:15 uur       Start tweede ronde workshops of mastermind sessie
 • 21:15 uur       Plenaire afsluiting
 • 21:30 uur       Netwerkcafé + borrel
 • 22:30 uur       Einde

Workshops

Nieuwsgierig geworden welke workshops je kunt volgen? Kies onderstaand de 2 workshops waaraan jij graag deelneemt:

Workshop 1: Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Tijdens deze interactieve workshop van Patrick Takkenberg van Rabobank Amersfoort Eemland krijg je meer inzicht in het ondernemingsplan. Aan de hand van bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is.

Workshop 2: Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.

Workshop 3: Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist.
Martijn Pennekamp
neemt jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan.

Workshop 4: Bereid je goed voor op administratieve en fiscale verplichtingen!
Wanneer je een bedrijf start, krijg je direct te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Helaas starten veel ondernemers zonder zich goed en tijdig voor te bereiden. Dat kan anders! In deze workshop geeft Claire Oosterholt van Tellow tips voor het goed bijhouden van jouw administratie. Waar moet je aan denken bij de kwartaal en IB-aangifte? Welke kosten zijn aftrekbaar en welke niet? En wat zijn de veelgemaakte fouten…

Mastermind sessie

Om je goed voorbereid te laten starten, bieden wij jou als (startende) ondernemer een 'Mastermind-sessie' aan. Doel van deze sessie is sparren. Sparren met andere ondernemers over zaken die jou als ondernemer bezig houden.  Met de voeten op tafel bespreek je in een kleine groep relevante onderwerpen rondom de start van je bedrijf. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren ondernemerscoach als gespreksleider. Voordeel van deze kleinschalige sessie is dat je direct je netwerk uitbreidt, van anderen kunt leren en samen van gedachten kunt wisselen. Kortom in plaats van rondlopen en niemand echt spreken, doe je nu waardevolle contacten en kennis op.

Netwerkcafé

Ondernemen doe je niet alleen, dus gebruik dit startersevenement ook om direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerkcafé kun je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en in gesprek raken met andere startende ondernemers.

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops. Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Amersfoort Eemland.


Let op: maar één optie selecteren bij het kiezen van de workshops!

Inschrijven

Bedrijfsnaam:
Branche
Contactpersoon:
Adres:
Postcode/Woonplaats:
E-mailadres:
Kies hier jouw workshop(s):
Workshop 1 en 3
Workshop 2 en 3
Workshop 1 en 4
Workshop 2 en 4
Opmerkingen:

Partners

Rabobank Amersfoort Eemland

Rabobank Amersfoort Eemland is actief en betrokken in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Een bank die verbindt met hoofd, hart en handen.

Naar website

Interpolis

Interpolis is de verzekeraar voor ondernemers. Ons motto is: "Alles verzekeren is geen oplossing".

Naar website

Tellow

Tellow is dé nieuwe manier voor zzp'ers om altijd en overal volledig inzicht te hebben in de financiële administratie. Ontdek hoe ondernemers tijd en geld besparen met Tellow.

Bye bye boekhouden, hello Tellow!

Naar website

Starten.nl

Wil jij ook starten met een eigen onderneming? Met Starten.nl krijg je direct de antwoorden die je nodig hebt om succesvol van start te gaan.

Naar website

De Unieke Ondernemer

De Unieke Ondernemer, de startmotor voor geluk, groei en geld. We zijn de grootst groeiende netwerkorganisatie voor ondernemerschap. Voor elke ondernemersvraag bieden we een oplossing.

Naar website

agenda

Data ophalen ...